Noutati

07 Nov 2015 - INTALNIRE MEMBRI

Sambata, ora 9:00, are loc intalnirea anuala a APCE cu urmatoarea ordine de zi: - prezentarea proiectului CALIEDU si cooptarea de membri participanti - discutarea unor probleme administrative APCE - participarea la conferinta, pe sectiuni

12 Mar 2014 - NEWSLETTER

www.co-operation.org
The Cooperative Link
Cooperative Learning
Editors: David W. Johnson, Roger T. Johnson, Edythe Holubec
DIN CUPRINS:
1 Summer Schedule For Training Session
2 Cooperative Learning And Conflict Resolution SIGs
3 Address For IBC
© JOHNSON & JOHNSON

Proiecte organizate de APCE
 
Masa Critica pentru Educatie de Calitate, prin Politici Publice Fundamentate pe Cercetare

RAPORT DE AUTOEVALUARE


Intocmit de catre Asociatia pentru Promovarea Cooperarii în Educatie din Oradea în cadrul proiectului Masa Critica pentru Educatie de Calitate, prin Politici Publice Fundamentate pe Cercetare.


Citeste mai multe aici.

Scoala de vara APCE

SCOALA DE VARA (editia a VII-a):

MODALITATI DE CREARE A UNOR LECTII SI UNITATI DE INVATARE CAPTIVANTE (MODELUL UbD)
si
INVATAREA PRIN COOPERARE: ABC-ul COOPERARII


ASOCIATIA PENTRU PROMOVAREA COOPERARII IN EDUCATIE (APCE) din Oradea in parteneriat cu Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Catedra de Stiinte ale Educatiei, Inspectoratul Scolar Judetean Bihor si Casa Corpului Didactic Oradea
va organiza in perioada 4-15 iulie 2011,
Scoala de Vara:

Creating engaging lessons and units (Understanding by Design)
Modalitati de creare a unor lectii si unitati de invatare captivante (modelul UbD)
(sesiunea avansati din 4-8 iulie 2011)
si
COOPERATIVE LEARNING: THE ABC OF COOPERATION
Invatarea prin cooperare - ABC-ul cooperarii
(curs de baza din 11-15 iulie 2011).
Citeste mai multe aici.

Scoala de vara APCE

APCE are traditie in organizarea scolii internationale de vara pentru cadre didactice, dornice de a se familiariza cu Metoda invatarii si predarii prin cooperare.
Scoala de vara are loc de obicei in luna iulie si este organizata in doua grupe: incepatori si avansati.
Cursurile scolii de vara sunt sustinute de CARLTON J. FITZGERALD, Ph.D., directorul Programului de master în educatie al New England College, din New Hampshire, SUA si totodata formator pe tema Învatarii prin cooperare al Centrului de Învatare prin Cooperare (The Center for Cooperative Learning), Universitatea din Minnesota, SUA. Citeste mai multe aici.

Zâmbete si jucarii: 20 noiembrie – 6 decembrie 2006

Zambete si jucarii
Actiunea cu scop umanitar Zâmbete si jucarii desfasurata de A.P.C.E. în colaborarea cu Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Catedra de Stiinte ale Educatiei prin care studentii anilor I si II de la Specializarile Pedagogia Învatamântului Primar si Prescolar si Psihopedagogie Speciala au colectat prin donatie jucarii care au fost oferite în dar de Mos Nicolae copiilor cu dizabilitati si/sau proveniti din medii defavorizate de la zece institutii de învatamânt special si fundatii din judetul Bihor. Citeste mai multe aici.

Cooperarea construieste: 13-19 noiembrie 2006

Masa rotunda pe tema Cooperarea construieste în cadrul „Festivalului National Al Sanselor Tale” (editia a VII-a a Târgului de oferta de educatie permanenta organizat de ISJ Bihor si CCD Bihor, în colaborare cu alte institutii, printre care si A.P.C.E.). Citeste mai multe aici.

Scoala de vara 4-7 iulie 2006

Scoala de vara 2006
Scoala de vara pe tema "Învatarea prin cooperare – o cale spre succes" organizata de A.P.C.E. în colaborare cu Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Catedra de Stiinte ale Educatiei, cursuri sustinute de dr. Carlton J. Fitzgerald (Cooperative Learning Instructor), de la University of Minnesota. Citeste mai multe aici.

Scoala de vara 28 iunie - 3 iulie 2006

Scoala de vara 2006
Scoala de vara: Leadership Training in Advanced Cooperative Learning organizat de A.P.C.E. în colaborare cu Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Catedra de Stiinte ale Educatiei, cursuri sustinute de dr. Carlton J. Fitzgerald (Cooperative Learning Instructor), de la University of Minnesota. Citeste mai multe aici.

15 septembrie 2005 - 15 iunie 2006

Invatare prin cooperare la ciclul primar
Derularea proiectului de cercetare pe tema Implementarea modelului de învatare prin cooperare la ciclul primar, proiect condus de presedintele A.P.C.E. în trei institutii de învatamânt din Oradea si desfasurat în colaborare cu ISJ Bihor si CCD Oradea.

Citeste mai multe aici.